Vizija, poslanstvo, cilji

 

Smo podjetje, ki se osredotoča na zadovoljevanje potreb po ogrevanju sanitarne vode, predvsem (a ne izključno) v večjih gospodinjstvih in pri drugih večjih uporabnikih. Hkrati se usmerjamo proti trajnostnim načinom ogrevanja z obnovljivimi viri energije, ki so za prihodnost neizogibni, izdelujemo pa tudi sorodne izdelke za ogrevanje oziroma izdelke v okviru kovinskopredelovalnih dejavnosti, za katere smo opremljeni in usposobljeni. Želimo ustvariti poceni, zanesljiv in trajnostni način zadovoljevanja potreb po sanitarni vodi in ogrevanju.


Vse naše dejavnosti so zaznamovane z dolgimi leti izkušenj in pridobljenega znanja, kot tudi z nenehnimi prizadevanji za izboljšave in razvoj kakovostnejših in gospodarnejših postopkov, aktivnosti in izdelkov za kupce, ki nam vsa ta leta izkazujejo strinjanje z našimi usmeritvami in zvestobo, katerih nadaljevanje in krepitev je naše poslanstvo za prihodnost.


Naši temeljni cilji so utrjevanje dejavnosti ter prenos znanja na naslednje generacije, razpršitev blagovne znamke in odpiranje proti novim evropskim trgom ter znova odpirajočim se trgom južnih sosedov in širjenje ter rast v skladu s tradicijo zmernosti in zanesljivosti, ki bo prinašala našim kupcem zadovoljstvo, vsem drugim sodelujočim v poslovnem procesu pa uspeh v sodelovanju in obetavno ter varno prihodnost.


Vse naše dejavnosti zaznamujejo naše vrednote, ki odražajo odnos vseh, ki z nami neposredno ali posredno sodelujejo. Te vrednote so: trajnost, zanesljivost, tradicija, zvestoba, učinkovitost, gospodarnost in uspešnost.

 

lentherm_s

Ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje nekaterih uporabnikovih nastavitev (izbira jezika). S pritiskom na gumb Sprejemam boste shranili piškotke. S pritiskom na gumb Zavračam vse piškotke trajno onemogočite.

Piškotke ste zavrnili. To odločitev lahko spremenite.

Piškotke ste sprejeli. To odločitev lahko spremenite.